Kovácsoltvas kapuk és kerítések

Vállaljuk, kapuk, (úszó, toló, nyílókapuk), kerítések, korlátok, gyártását, Biztonsági rács elkészítését, szerelését ajtóra, ablakra. Hagyományos szerkezeti anyagokból, kovácsoltvas és rozsdamentes kivitelben is.
Továbbá vállaljuk, kapuk automatizálását, garázskapuk telepítését, mozgató elektronikák utólagos telepítését. Ezeken kívül, egyedi fémszerkezetek, behívórendszerek, reklámtáblák, előtetők gyártása is a kínálatunkban szerepel.
A következő képek ötletet adhatnak Önnek a tervei megvalósításához. Amennyiben már konkrét elképzelése van, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

KAPCSOLATFELVÉTEL

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Amit a kovácsoltvas kerítésről tudni kell

Amennyiben a házvásárlás, illetve a házfelújítás pontja elérkezik az életünkben, egy kardinális kérdés az, hogy milyen kerítést is válasszunk. Számos kerítésféle van a piacon, de miért is éri meg a kovácsoltvas kerítést választani? 

Való igaz, hogy manapság nem ez a legnépszerűbb kerítéstípus, de amennyiben belegondolunk abba, hogy korábban mekkora népszerűségnek örvendett, az nem lehet véletlen. Régebben a tehetősebb emberek kivétel nélkül a kovácsoltvas kerítést választották. Kifejezetten elegáns és hasznos alternatíva, de ezen felül számos előnnyel is rendelkezik. 

  • Az egyik legstrapabíróbb és legtartósabb kerítésváltozat

Abban az esetben, ha strapabíró kerítést szeretnénk alkalmazni az udvarunk elkülönítésére, akkor nincs is megfelelőbb választás, mint a kovácsoltvas kerítés. Amennyiben a fém és az acél elemeket kiválóan összeolvasztották, akkor az „örök élet meg egy nap” – szokták mondani. Ez teljes mértékben igaz, hiszen gondoljunk csak bele, hogy hány olyan kerítést lehet látni rendszeresen, amely az 1800-as, vagy az 1900-as években épültek. Megéri a kovácsoltvas kerítésben gondolkodni, hiszen ezt nem kell pár évente renoválni, vagy akár leváltani, mint például a fakerítést. 

  • Sosem megy ki a divatból 

Épp úgy, mint a farmer! Emlékezzünk vissza, hogy a farmernadrág, a farmerkabát mióta jelen van már az emberek mindennapjaiban. Ez nem véletlen, hiszen örökérvényű és mutatós. Akár csak a kovácsoltvas kerítés.
Ahány kerítés, annyi féle. Számos fajta és stílusú kerítés jött divatba az évszázadok alatt, de általában néhány éven belül el is illant a varázsa ezeknek. Ezzel szemben a kovácsoltvas kerítés 200 éve is elegánsnak, mutatósnak számított, éppúgy, mint napjainkban. Igaz, hogy egyre nagyobb tempóban fejlődik és modernizálódik a technika és az építészet, de egy ízléses és antik hatású kovácsoltvas kerítés bármilyen háznál jól mutat. Egyszerűen csak meg kell találni a megfelelő stílust, ami passzol a házhoz és az udvarhoz. Amennyiben nagy favorit számunkra az antik és vintage hangulat, akkor ne hagyjuk magunkat lebeszélni erről a fajtáról. Sokat számít, hogy nemcsak egy célra tudjuk felhasználni a kovácsoltvas kerítést, hanem számos másra is. A legalapvetőbb használata a kapu, vagy a telket körbeölelő kerítés, de remekül mutat telken belüli választóként is. 

  • Biztonság

A kerítés kiválasztása során az egyik legfontosabb szempont a biztonság. A kovácsoltvas kerítés ebből a szemszögből tekintve is kiváló döntés, hiszen a tetején található szúrós, éles elemek miatt az illetéktelenek behatolását is meggátolja. Mivel ez a szerkezet elképesztően erős, puszta kézzel, vagy egyszerű szerszámokkal lehetetlen elpusztítani. Mindezek által garantált a biztonság.