Üvegkorlát készítés, gyártás

A korlátok egyaránt használhatóak kültéren és beltéren. Akár családi házról, vagy egy kis belvárosi  lakásról legyen szó, esetleg felújításról, vagy nagyobb építkezésről. Cégünk arra törekszik, hogy a végeredménnyel a megrendelők teljes mértékben elégedettek legyenek. Fontos azonban, hogy találjuk meg azt a stílust, ami a legjobban illik az adott ingatlanhoz és legfőképpen biztonságos legyen. Ebben szeretnénk Önnek segíteni néhány modern korlát típus bemutatásával.

A megfelelő korlát kiválasztásánál a biztonság, a fenntartás nehézsége és természetesen az esztétikai funkció a legfőbb szempontok, melyeket mindenképpen figyelembe kell venni. A legmodernebb lépcső-, valamint teraszkorlátok manapság az üvegkorlátok, hiszen ezek nem csak mutatósak, de a legújabb technológiáknak hála csaknem törhetetlenek, így rendkívül biztonságosak is. Az üvegkorlát minimalista, modern és stílusos hatást kölcsönöz szinte bármely környezetnek, ezért legyen szó lakóingatlanokról vagy más funkciójú épületekről, minden esetben kitűnő választás.

VÁLASZTHATÓ ÜVEGKORLÁT TÍPUSOK:

Az üvegkorlátok klasszikus oszlopos, mini oszlopos, lapmegfogásos, valamint egyedileg kialakított stílusban is elérhetők a rögzítés típusától függően. A különböző kialakítás másfajta felépítést jelent, de ez a biztonsági szempontokat nem, csak az esztétikai megjelenést befolyásolja.

KLASSZIKUS ÜVEGKORLÁTOK KÉSZÍTÉSA

A legelterjedtebb, klasszikus üvegkorlátok oszlopos kialakításúak, melyek esetében a rozsdamentes oszlopokhoz laminált üveglapok csatlakoznak. A klasszikus üvegkorlátok konstrukciója praktikus és masszív, így ezek kifejezetten keresettek irodaházakban, középületekben és bevásárlóközpontokban is. Ez a fajta üvegkorlát leginkább egyszerűsége és ár-érték aránya miatt közkedvelt.

LAPMEGFOGÁSOS ÜVEGKORLÁTOK

A lapmegfogásos üvegkorlátok rendkívüli előnye, hogy 50 cm-es magasságig felérő tartóoszlopaiknak hála üvegfelületük csaknem egybefüggő. Az rozsdamentes oszlopok oldalról és felülről is rögzíthetők, csak minimálisan látszódnak, így a korlát szinte akadálymentes kilátást tesz lehetővé. A lapmegfogásos technika a panorámás erkélyek elengedhetetlen, elérhető árú kiegészítője.

EGYEDI ÜVEGKORLÁTOK GYÁRTÁSA

Ha üvegkorlátokról van szó, természetesen mindig felmerülnek egyedi igények is. Nem minden erkély egyforma, és a különleges kialakítású belső terek is eltérő kombinációkat igényelnek. Ha nem találja kínálatunkban az Ön igényeinek megfelelő korlátot, kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Kovácsoltvas korlátok

KAPCSOLATFELVÉTEL

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.