Lézervágott panel

A világon új trendként futó egyedi designt nyújtó, CNC technológiával készült, lézerrel vágott fémpanelek az Ön otthonát is díszíthetik. Válaljuk egyedi elképzelései megtervezését, megvalósítását. Ezzel a technológiával a legkülönbözőbb formákat, mintákat tudunk otthonában megjeleníteni. Úgy mint, Korlátbetétek, kerítésbetétek, ajtók, térelválasztók, árnyékolók, homlokzati panelek.
Családiházak, társasházak régi stílusú teraszkorlátjainak tetszés szerinti felújítását, átalakítását, modernizálást rövid határidővel tudjuk vállalni. A teraszok osztásai lehetnek üvegbetétek, acélszerkezetek, kovácsoltvas, vagy a legújabb trend szerinti CNC technológiával lézervágott acél panelek.

Árnyékoló

Paneljeink kültérre való telepítésével az udvaron árnyas, hangulatos terek alakíthatók ki. A különböző perforált mintáink egyedi megjelenést kölcsönöznek a kerti ülősarokhoz, játékos árnyékokat vetnek, ahogy a természetes fény a nap folyamán változik. Paneljeink tartósak, minden időjárási viszontagságban megállják a helyüket.

Térelválasztó

A térelválasztó panelek egyedülálló módon biztosítják a belső és külső terek elválasztását. Segítségükkel eltakarható a magánélet, valamint szekcionált térrészeket hozhatunk létre egy épületben vagy szobában. Paneljainkat úgy alakítjuk ki, hogy azok megfeleljenek a tér különböző igényeinek, miközben kihangsúlyozzák az otthon vagy kereskedelmi épület építészeti szépségét. A kézműves panelek magas minőségük miatt beltéri és kültéri körülmények között is megállják a helyüket. Állítható talpazati lábakkal rendelkeznek, amik kompenzálják az esetleges padló és mennyezet méretszabálytalanságokat, ezáltal telepítésük gyors és minimális költséggel jár.

Korlát, kerítés

A lézervágott korlát betétlemezek elegáns megoldást kínálnak a lépcsők korszerűsítéséhez a már meglévő és oszlopok használatával. Az egyedi mintával ellátott panelek fokozott biztonságot és esztétikai szépséget nyújtanak, kiegészítve a meglévő térstílust. A korlátelemek használhatók előregyártott fém oszlopokhoz vagy fa rendszerekhez, valamint új lépcsőkhöz is. A telepítés, ezáltal gyors és egyszerű. Külső telepítés esetén paneljeink francia- vagy hagyományos erkélyhez is illeszthetők. Igény esetén csapatunk a telepítést is vállalja.

Fali, homlokzati panel

A kézműves panelek egyedülálló módon biztosítanak díszítő burkolatot egy épületnek, vagy belső helynek. Válasszon az egyedi mintánk közül, vagy tervezzünk közösen egy sajátot, amivel látványos felületet hozunk létre. A lézervágott panelek az egyhangú, sima falat művészi alkotássá változtatják, bel- és kültéren egyaránt. A háttérvilágításnak köszönhetően a panelek egyes elemeit könnyebben ki tudjuk hangsúlyozni. A vállalati és a kiskereskedelmi márkaépítésben további megkülönböztető arculati jegyeként alkalmazhatók.

Mennyezet

A nagy belmagassággal rendelkező létesítményeknél függesztett mennyezetek dekoratív díszítő elemként kelnek életre a lézervágott panelek segítségével, mindezzel innovatív első megjelenést kölcsönözve a térnek.

Ajtók, kapuk

A lézervágott panelek külső kapukhoz és kerítésekhez is használhatók. Exkluzív felületet biztosítanak a cím, céglogó vagy akár családi címerek megjelenítéséhez. Amennyiben belső használatnál hangszigetelésre van szükség, a panelek kombinálhatók üveg- vagy fa lapokkal.